Ronn Moss oskas juba 11-aastaselt mängida nii trumme kui kitarri ning on mitmetes bändides kaasa teinud nii laulja kui kitarristina, ent silmapaistvaim karjäär saatis seda ansambli Player koosseisus, mis viljeleb bluusi sugemetega rokkenrolli ning on mitmekümne aasta pikkuse karjääri jooksul tootnud enam kui 40 hitti ja 4 albumit, mis USA muusikaedetabeleid pikaks ajaks vallutasid.

Player on soojendanud nii Gino Vanellit, Boz Scaggsi, Eric Claptonit, Heart and The Little River Bandi kui paljusid teisi ning olnud paljude USA festivalide peaesinejaks. Tõeliselt vinge! Nüüd me siis teame, millega Ridge pärast Forresteride moemajast lahkumist tegelema hakkab ning olgem ausad, kui järgi mõelda, siis näeb Ron Moss välja pigem rokkar kui rikkur!

Oma tegutsemisaastate jooksul on Player andnud välja kuus albumit ning tuuritanud USAs, Kanadas, Euroopas ja Austraalias. 2000. aastal andis Ronn Moss välja oma esimese sooloalbumi "I’m Your Man", mis osutus väga populaarseks. 2005. aastal ilmus teine album "Uncovered", mis sisaldas ka hittlugu "It’s All About You".

Piletimüük algab 8. augustil kell 10.00. Pileteid saab osta Piletilevist ja OnlinePiletist.