Kuidas jõudsid muusikani ja kes sind muusikaliselt kõige enam mõjutanud on?

Ma tahtsin alati trummariks saada. Mu isa mängis elektri- ja akustilist kitarri, bassi, cavaquinhot (ukulele eelkäija – toim.), aga ta ei õpetanud mind kordagi, ütles, et pean ise õppima. Vanakooli värk.

Ma kasvasin üles vinüülide keskel, palju funki, souli ja kohalikku Brasiilia muusikat. Mõjutajate osas on nimekiri väga pikk: Milton Nascimento, Miles Davis, Donald Byrd, Marvin Gaye, The Bar-Kays, George Clinton, The JB’s, Native Tongue, Altern8, Joey Negro, Wax Doctor, Fabio, Grooverider... Ühesõnaga väga palju artiste. Osa nende loomingust sai ka minu kogumikkudele “Influences” (2008) ja “Influences Vol. 2” (2017).

Mis on esimene mälestus, mis sul Hospital Recordsiga seostub?

Mu lemmik mälestus Hospital Recordsist on kindlasti hetk, mil kuulsin singlit „Song In The Key Of Knife“, mis oli Tony ja Chrisi (Hospital Recordsi asutajad – toim.) üks esimestest London Elektricity nime all välja antud vinüülidest. Armastan seda lugu siiani.

Ja loomulikult Swerve’i kolmapäevad, kui nendega tihti kokku põrkasin. Palju nalja ja juttu… head mälestused!

Swerve peosari võõrustas 1995.-2009. aastal Londonis legendaarseid trummi ja bassi pidusid, mis mängisid bassimuusika arengus ja levikus väga suurt rolli.

Spotify või iTunes? Miks?

Vinüül! Ma armastan vinüüle ja kogun neid. Mu kirg vinüülide vastu on tegelikult liiga suur, ma ostan neid pea iga päev ja mul on kodus üle 25 000 helikandja. 75% mu kollektsioonist ei leia ei Spotifyst ega iTunesist ja mulle meeldivad lood originaalpikkuses. Ma vihkan lugude raadioversioone. Naerab

Oled sa tavaliselt vara kohal, saabud õigel ajal või hilined?

Hilinen. Ma jään alati hiljaks, sest ma olen tähtkujult kaksikud. Ma püüan küll alati õigel ajal kohal olla, aga hilinen ikka alati.

Mis on su salajane talent?

Hea küsimus, äkki mu karisma!?

Mida võib publik oodata su ülesastumiselt Hospitality Estonia peol?

Mulle meeldib Eestis mängida, siin on alati imeline olnud. Publik on super ja tuleb kindlasti hea pidu!

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Sündmusel astuvad üles trummi ja bassi koorekiht: Dynamite MC (Suurbritannia), TC (Suurbritannia), Danny Byrd (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Etherwood (Suurbritannia) ja kodumaised MHKL & Jozels, Denry ning Coverk x Byte. Viimaseid eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast ja Kroonika veebist ning sündmuse alguses kohapealt. Lisainfo leiab Facebookist.