Disco Tallinn ja Pimedate Ööde Filmifestival (PÖFF) korraldavad viimase avapidusid edukalt kahasse juba kolmandat aastat. Alati täismajale läinud sündmus keskendub seekord EV100 temaatikale ning võtab suuremalt fookusesse üsna haruldase kohalikku päritolu disco-muusika. Viimasest teeb DJ seti näol ainulaadse etteaste armastatud muusik Vaiko Eplik.

Nii nagu PÖFFi kava, on ka antud sündmuse programm väga kirju ja mitmekesine. Lisaks Vaiko Eplikule astuvad spetsiaalselt Disco Tallinna jaoks kokku pandud minikontserdiga üles Sandra Ashilevi & Don Ulvik. Nende kõrval esineb eriprojektiga teinegi lauljanna, filmist Must Alpinist tuntuks saanud Hanna Martinson.

Mitmele kontserdile lisaks aitavad PÖFFi avada ka DJ’d. Otse Itaaliast lendab kohale sealse menuka disco-peosarja Body Heat vedaja Rocoe, keda toetavad Disco Tallinn residendid Widenski ja Tom Lilienthal.

Soodushinnaga piletid on eelmüügis Piletilevis ja Circle K teenindusjaamades üle Eesti. Pidu algab 23.00 ning korraldaja palub saabuda varakult.