See plaaditäis muusikat on küll üsna kiire ja karm kraam, peab mainima! Kuigi su välimusest võiks juba eeldada, et oled karmima musa fänn, siis miks on rohkem tuntud Su tegemised Shanonis?

Minu puhul pole väga vahet, mis stiili keegi teeb ja mis meeldib, aga on oluline, et asi oleks tehtud hästi. Ma ei kannata silmaotsaki suvaliselt kokku monteeritud ja tunneteta muusikat. Olen suur musafanatt, korjan vinüüle ja plaate ja naudin täiega, kuid metalimaailmas jäävad sõelale vaid need, kes jaksavad ja viitsivad teha. Olen küll metalit kuulanud alates 10.eluaastast ja juba siis unistasin tennisereket käes, suurtel lavadel möllamisest ja seetõttu pühendasingi Thrashlessi plaadi sellele unistusele ja austusele selle žanri vastu.

Päris keeruline võib vist olla jagada end poproki ja metali vahel?

Hea trummar peab oskama mängida kõiki stiile ning üks vaid täiendab teist ja annab kogemusi juurde. Ma ei mängiks Shanonis täie auruga, kui mul poleks olnud eelnevaid kogemusi just metal trummarina. Sama saan öelda vastupidi: Shanonis mängimine on tõstnud mind uuele tasandile, sest kõrvamonitorid ja muud tehnilised vidinad lisaks lavakogemusele annavad tarkust ja enesekindlust juurde, sest metalit mängivad põrandaalused bändid ei esine kuigi tihti. Muide, mul on üks unistus veel - liikuda rohkem jazz muusika suunas, kuna ka see stiil meeldib ja imetlen seda mängivaid trummareid.

Millised on Thrashlessi edasised plaanid?

Eestis on sellist muusikat lavadel mängida aastas üle 10 korra suht mõttetu. Rahvas, kes kontsertidel käib, tundub olevat koguaeg üks ja seesama ja võib jääda selline tunne, et su kava on justkui juba mõne kontserdi järel liiga vana. Õnneks on sellisel muusikal kõvasti turngu Skandinaavias ja Saksamaal ning pärast seda, kui esimese loo avaldasin, hakkas soomest tulema konkreetseid pakkumisi. Mõtleme need hoolega läbi ja teeme õiged otsused.

Millal on esimene ülesastumine ja kas plaat on müügil?

Meie esimene kontsert toimub täna klubis Tapper. Seal me esitleme oma esimest plaati kui ka uut videoklippi, mis on filmitud loole "Sanity Deprived". Erikülalistena astuvad üles veel Maleva, Tapper ja Monstera. Olge kohal kell 20.00.

Kuula kah!