Sel aastal on planeeritud sise- ja välilava. Välisüritus on kõikidele tasuta ning üles astuvad ansamblid Ühend-Fix, Los Libedos Vineros, Telly Addicts, Directors ja Syrius. Hiljem toimub üritus seltsimajas sees, kus rokkmuusikat on mängitud juba aastast 1966. Siselaval esinevad Jana Kask & Mai Skizo, The Tuberkuloited, Pöölöy Gläänz, Legshaker, Jan Uuspõld ja Luxury Filters. Õhtut jääb lõpetama DJ Lilienthal.

Sindi Rock on olnud 45 aastat Eesti rokkmuusikas ning nostalgiahõngu peaks jätkuma terveks päevaks. Gunnar Graps on öelnud, et Sindi on väga vanade rokitraditsioonidega linn ja tal oli õigus. 1966. aastal võttis Sindi poiss Väino Land nõuks ka oma kodulinnas kitarristide bänd kokku panna, et tekstiilivabrikus kohalikele noortele muusikat mängida. Toonasel juhtkonnal polnud selle vastu midagi ning esimene Sindi rokkbänd sai nimeks Vibro, kellega vaheldumisi hakkasid klubis mängimas käima ka Pärnu bändid. Peagi lahkus Land Sindist Tartusse ja Vibro uueks eestvedajaks sai Jüri Vlassov.

Esimene Sindi Rockfestival toimus 1969. aastal kahel päeval ja festivalil esines vaid neli bändi. Neist kaks - Fix ja Syrius, astuvad üles ka sel aastal. Korraldajad Sindi Sõprade Seltsist ootavad ja loodavad, et inimesed tulevad kuulama ühte Eesti vanimat rokkfestivali. Nende sõnul on head kuulamist kõikidele, nii vanadele kui ka noortele ja kohalikele ning kaugemalt tulnud inimestele. Sindi Rockil on juba 45-aastane ajalugu, mida peab väärtustama ja traditsiooni jätkama.

Sindist ja kindlasti ka naaberlinnadest on palju inimesi, kellel on üritusega seoses palju mälestusi ning tahavad head rokkmuusikat nautima tulla. Üritus algab kell 13.00 välilaval ning kell 19.00 siselaval. Pileti saab soetada eelmüügist 8 euroga ja kohapeal on hinnaks 10. Info ja piletite broneerimine on aadressil sindirock45@gmail.com.