"Kas sinus on potentsiaali, et Eesti muusikamaailma värskust tuua? Oled alati soovinud lavalaudadel pärlina särada ja mõnusa popmuusikaga kaasmaalaste tuju paremaks muuta? Sul on ka kogemusi, aga sa pole leidnud sobivat väljundit oma vokaalsete võimete näitamiseks? Ehk on see pakkumine siis just sulle!" kuulutavad nad.

Lauljatarilt ootavad nad, et ta oleks:

- vähemalt 20 aastat vana
- varem käes hoidnud mikrofoni ning ehk ka publikut lava ees kaasa elamas näinud
- julge ja avatud - ei karda rahvamasse, meediat, tuntust ega kaameraid
- elaks pealinnas või sellest kiviviske kaugusel

Edasipääsemiseks tuleb Pärlile saata aadressile post@heliaed.ee oma lühitutvustus ja foto, võimalikult detailne varasemate muusikaliste kogemuste kokkuvõte ja mõni helinäide oma häälest lisatuna kirjale.

Kirja teemaks tuleks märkida "[Nimi] Pärli uueks lauljaks".

"Kui sul on mõned lisavõimed, näiteks laulusõnade kirjutamise oskus, pillimänguvõimekus või midagi veel musikaalsemat ning uhkemat, ära unusta sedagi mainida," julgustavad mehed.

2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, mille tekstid on humoorikad ning muusika paneb puusa nõksuma igas vanuses kodumaisel publikul.

Pärli seni ilmunud lugusid saad kuulata siit

Pärlile lisavad muusikalist helki Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm ja ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitrarilil ning Meelis Kasepalu trummidel.

Kuidas bänd kõlab? Kuula siit: