Leningrad ei vaja tutvustamist. Sergei Shnurovi ja kompanii erakordseid ning jalustrabavaid laule tunnevad ja oskavad kaasa laulda paljud. Iga nende kontsert on omamoodi tippsündmus.

Ansambel tuli esmakordselt kokku 13. jaanuaril 1997. Vaatamata sellele, et raadio ja televisioon blokeerisid Leningradi laule peaaegu täielikult, sest tekstides on rohkelt ebatsensuurset sõnavara ja bändil rõhutatult hoolimatu suhtumine seesinase muusikamaailma tegijatesse, figureeris grupp aastaks 2002 siiski kõikides ametlikes ja mitteametlikes edetabelites ning neid hellitati kõikvõimalike Venemaa muusikaauhindadega.

Sergei Shnurov, skandaalse kuulsusega ansambli juht, muutus massiteabekanalite lemmikuks ja sarnaneb üha enam rahvakangelasega. Leningradi oleks õigem määratleda orkestrina. Puhkpillisektsioon — tromboon, saksofon, trompet, tuuba — koos ksülofoni, kitarri, trummide ja Sergei Shnurovi vokaalosaga moodustavad sellise kordumatu koosluse, mis tõuseb ülejäänud ansamblite foonil teravalt esile. Laulude meloodiad on plahvatuslik segu ska’st, Kuuba salsast, dixieland’ist ja šansoonidest, ebatsensuursest sõimust ja toorest punkstiilis esitusest, see kõik on aga esitatud särava iroonia ja ereda sotsiaalse sõnumiga.

Muusikute kõrge professionaalsus ja karisma annavad tunnistust sellest, et Leningrad on parim kontsertbänd.

Piletite hinnad on 690-1290 krooni.