Edetabelisaade Sky Plus Top 40 võttis saatejuht Vaido Panneli juhtimisel kokku 2013. aasta populaarseimad raadiohitid. Tabeli koostamisel oli kõige olulisem mängukordade arv, seega võidutsesid lood, mis läbi aasta kõige rohkem raadiost kõlanud.

"Head muusikat tehti taas ülemõistuse palju ja numbrite kokku liitmise järel oli tulemuseks korralik üllatus,“ ütles saatejuht. Aasta kuumimaks looks osutus USA laulja Robin Thicke „Blurred Lines“, milles löövad kaasa artistid T.I. ning Pharrell Williams. Viimane on koos Thickega ka loo autoriks.

Ameerikast pärit ühehiti mees Chris Malinchak lauluga "So Good To Me" oli teine ja Ellie Goulding lauluga "Burn" kolmas. Parimaks kodumaise artisti esitatud lauluks osutus Kerli "The Lucky Ones". Populaarse pühapäevase soovisaate kuulajate lemmikuks sai Rootsist pärit DJ ja laululooja Avicii "Wake Me Up".

Täispikk edetabel koos videotega on Sky Plusi kodulehelt leitav.

Raadiot Sky Plus kuulab iga nädal 256 tuhat inimest (TNS Emor Päevikuuuring, sügis 2013). Sky Plus kuulub Sky Media raadiogruppi, mis on suurim eraõiguslik raadioorganisatsioon Eestis.