“Tänavu oli Aastahiti tabeli tipus tõeliselt tihe rebimine - Smilers edestas Taukarit viimasel hetkel vaid käputäie häältega! See näitab ka seda, kui oluline on artisti enda aktiivsus oma fännidega
suhtlemisel. Raadio 2e väga nauditav missioon on avastada, toetada ja vahendada uut Eesti muusikat ning Aastahitt on selleks suurepärane võimalus,” rääkis Raadio 2 peatoimetaja Kristo Rajasaare.

Eesti vanima muusikaküsitluse kodumaiste lugude arvestuses võitis Smilersi laul “Mojito”, teise koha sai Karl-Erik Taukar looga “Seitsme tuule poole” ja kolmandaks jäi Põhja-Tallinna laul “Küsin endalt nõu”.

Kahe esimese loo häälte vahe osutus aga vägagi väikeseks ning esikoht läks Smilersile vaid 25 hääle edumaaga: "Mojito" poolt hääletas 796 ning "Seitsme tuule poole" 771 inimest. Kolmandaks tulnud Põhja-Tallinna lugu jäi punktide poolest juba pisut rohkem maha, saades 568 häält.

Välismaiste lugude edetabeli tipus tegi puhta töö Avicii, võites lauluga “Wake Me Up!” (682 häält) ja noppides ka pronksi looga “Hey Brother” (390), teisele kohale maandus Miley Cyrus lauluga “Wrecking Ball” (437 häält).

“R2 Aastahitt on väheseid sündmusi, kus laul saab tunnustuse oma fännidelt. Ja meil Raadio 2s on võimalik seda vahendada ning tunnustada muusikuid nende töö eest. Meie jaoks on oluline see, millist popkultuuri keskkonda, mille mõjuväljas me igapäevaselt viibime, nende looming tekitab,” kommenteeris R2 Aastahiti peaprodutsent Heidy Purga.