"Minu sügisesed lemmiktoidud on tehtud koos värskete juur- ja puuviljadega. Minu n-ö sahvris leidub neid praegu küllaldaselt!" on ta uhke ja tõdeb, et teed ei pea sugugi vaid sügisel jooma: "Minu lemmikjook on aastaringi kuum taimetee meega – pärnaõitest, piparmündist, melissist, saialillest, nurmenukust jne ja praeguste ilmadega veel eriti. J käin looduses kõndimas üldiselt iga ilmaga, sest organism vajab liikumist ja värsket õhku."

"Hallide ilmade ja vihmaga kaasnevat nukrust püüan teadlikult eemal hoida - alati tuleb leida tegevust, siis ei märkagi seda hallust niipalju. Pealegi on sügiseski värve, parem märgata neid!" ei lase tegus naine lihtsalt hallil enda kontidesse pugeda.

Marju Länikul on ka terve posu lihtsaid, ent toimivaid nippe haiguste peletamiseks: "Ikka ennekõike vitamiiniderohke toitumine ja muidugi liikumine. Siis tuleb ka hea uni ja saab enda koralikult välja puhta. Riidesse tuleb ka korralikult panna, et mitte külmetuda. Häid emotsioone endas hoida ja halbu endast tõrjuda. Nii et ei midagi ennekuulmatut."

"Vahel nohu tuleb, sinna pole parata. Aga nagu öeldakse – kui ravid, möödub see nädalaga ja kui ei ravi, siis 7 päevaga."