"Kannustatuna lauluväljakule üle 25 000 muusikasõbra toonud Moby kontserdi eelmise aasta edust toob Summer sel aastal elektroonilise muusika hetke kõige kuumema nime Calvin Harrise. Kui Moby on elektroonilise muusika klassik, siis Harris moodsaim ja hetkel populaarseim selle valdkonna tegija,” kommenteeris Summer 2010 peakorraldaja Marje Hansar.

Šotimaalt pärit kõigest 26-aastane Calvin Harris tõusis jõuliselt esile kolm aastat tagasi oma esimese, 80ndatest mõjutatud albumiga I Created Disco, mille hittsingliteks said The Girls ja Acceptable in the 80s.

Juba lapsena oma magamistoas elektroonilist muusikat salvestanud Harris aka Adam Richard Wiles alustas koos esimese plaadi reliisiga kohe ka tõhusat koostööd superstaar Kylie Minogue albumi X kallal ning tegi üliedukaid remikse Shakira, Katy Perry, Mika jpt kuulsuste hittlugudele. Hetkel, lisaks oma tihedale esinemisgraafikule Euroopa suurfestivalide lavadel, töötab artist ka Briti popstaar Sophie Ellis-Bextori uue plaadi kallal.

Suurt kõmu tekitas Calvin Harrise kaks aastat tagasi antud intervjuu BBC Radio 1-le, kus artist ütles, et keeldus koostööst Lady Gaga albumi juures, sest Harrisele polevat meeldinud Gaga loo demo.

Kurioosne on, et Calvin Harrise imago juurde kuulub samuti mõningaid liialdusi nagu Lady Gaga välimuse juurde. Nimelt on Harrise üldtuntud imago osa nn lendavate silmade prillid, mis on väidetavalt tehtud päikseprillide katmisel hõbedase mullikilega.

Eelmisel aastal üllitas Calvin Harris albumi Ready For The Weekend, mis jõudis koheselt ka Ühendkuningriigi albumite edetabelis esikohale. Ka meie raadiokuulajate seas on suurt tuntust kogunud lood "You Used To Hold Me", "Flashback" ja "I’m Not Alone".

Calvin Harris esineb Summeril oma kümneliikmelise live-bändiga ning saabub Eestisse Euroopa ühelt suurimalt muusikasündmuselt – Suurbritannias toimuvalt festivalilt T in the Park.

Summer 2010 toob Eesti suurimale festivalile sel aastal ühena peaesinejatest skandinaavia rokkstaar HIMi ning kinnitab ametlikult lähiajal veel ühe peaesinejatest ning kodumaised suurkontserdid.

Summer 2010 @ Õllesummer toimub 14.-17. juulini Tallinna Lauluväljakul.
Festivali piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti. Ühepäeva pileti hind on 195 krooni ning festivali pass maksab 450 krooni.