Alma avaldas ka värske video loole "When I die", kus teeb kaasa oma kehavõlusid demonstreeriv Marco Tasane.

Alma-Sofia Miettinen on 23-aastane neiu, kes on tuntud oma neoonsete juuste, külgetõmbava punkiliku suhtumise ja pilvelõhkujaid langetava hääle poolest. Niisama kindel on lauljanna soov muuta maailma ning julgus avaldada arvamust teemadel alates naiste õigustest kuni keha positiivsuse ja seksuaalsuseni. Seda kõike annab ta edasi oma loominguga. “Kui ma olin väike, siis ma mõistsin, et laulmine paneb mind end tundma hästi ja turvaliselt. Tänu sellele elasin ma paljud asjad üle, nii klišeena, kui see ka ei kõla,” sõnab Alma.

Alma alustas muusikakarjääri Soome superstaarisaates “Idols” ning võlus oma häälega peagi ära ka suured plaadifirmad. Tema 2016. aastal ilmunud lühialbum “Dye My Hair”, millel figureerisid näiteks plaatina singel “Chasing Highs” ja French Montanaga koostöös sündinud lugu “Phases”, pälvis koheselt kriitikute tunnustuse. Alma on kinnitanud oma kanna muusikamaastikul kogudes lugudega üle 350 miljoni kuulamise ning figureerides mitmete edetabelite tippudes.

Omapärase lauljanna julge suhtumine on asetanud ta noorte popgeeniuste kõrvale, kes on samm-sammu haaval muusikatööstust vallutamas. Alma lugude loomisprotsessis on osalenud andekad muusikud nagu näiteks MNEK, Rudimental, Gorgon City, Sub Focus, 2 Inch Punch, Charli XCX ja paljud teised, stuudiotes üle kogu maailma. “Ma olen ambitsioonikas inimene,” tunnistab muusik. “Aga ma tahan elada hetkes. Ma ei mõtle homsele, suurtele areeni kontsertidele või auhinnashowdele. Ma tahan edasi kirjutada, jätkata koostööd inimestega, kes mulle meeldivad ning vaadata, kuhu see mind viib.” Alma debüüt stuudioalbum “Have you seen her?” ilmub juba 5. aprillil.

Alma on varasemalt paaril korral ka Eestit külastanud, mille hulka kuulub ka ülesastumine koos Taani laulukirjutaja MØ-ga mullu sügisel Rock Cafes. Kuigi eelmine aasta lõppes Alma jaoks koos oma pikaaegse sõbra ja koostööpartneri MØ-ga tuuril olles, võib lauljanna sõnul kevadistelt debüütalbumi esitluskontsertidelt oodata aga midagi hoopis muud - täiesti uus show, uus muusika ja kindlasti ka mõned põnevad üllatused. Alma esineb Club Hollywoodis värske albumi “Have You Seen Her?” turnee raames 17. aprillil.

Piletid on nüüd müügil Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti. Kiirematele hind vaid 19 eurot.