"Arvan, et minu edasipääsu šansid on teiste poistega võrdväärsed. Hääletajate maitse on ettearvamatu - nägime seda Robini puhul, kes edasi ei pääsenud, kuigi tegi perfektse esituse. Kindel olen aga Oti triumfis - teist nii võimast häält ei leia vist tervest Eestistki," rääkis Marten Publikule.

Noormehe meelest on saade briljantne võimalus enda arendamiseks: "Mis tähendab seda, et minu jaoks - vähemalt praegu - puudub võistlusmoment. Rivaalitsemisest olulisem on tunne, mis tekib, kui oled inimesi oma lauluga puudutanud - kogu see rõõm ja südamlikkus! Ma ei jahi mitte tiitlit, vaid tunnet."


Tüdrukute häältest on Martenile meelde jäänud Birgiti oma. "Nii palju, kui olen kuulnud, on Birgitil omapäraseim ja kõige valjum hääl."

Millist muusikat Kuningas aga ise kuulata armastab? "Muusikas peab olema groove. Muusika peab puudutama ja ühendama. Neid kriteeriume jälgin ka lauluvalikul."

Foorumeid lugedes võib julgelt öelda, et naisfännidest särava natuuriga poisil juba tänagi puudust ei ole. Mida arvab sellest Marten ise? "Ma ei usu, et just MUL nüüd eriliselt palju naisfänne on. Superstaarisaadet vaatas eelmine kuu rohkem kui 150 000 inimest. Pole siis ka ime, et meile austajaid tekib."

Mida rääkis Marten Publikule enne esimest stuudiovooru?