Kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap läksid Tartusse suurte lootustega - on ju ülikoolilinn andekate lauljate poolest varasematel aastatel vägagi silma paistnud.

Möödunud hooajal jõudis just Tartu eelvoorust esikümnesse lausa neli lauljat: Birgit Varjun, Eliisa Kõiv, Anne Arrak ja Anis Arumets. Tänavu kujunes kohtunike töö märksa raskemaks ning selgus, et kaasa oli võetud liigagi palju kollaseid kaarte.

Silmapaistvate superstaariks pürgijate seas astusid kohtunike ette ka Karl Vähi, Annika Vesselov, Artjom Golovko, Maarja Priks ja Aleksandr Tubin.

Karl Vähi (19) on kirglik muinasaja eestluse fanaatik ning rõngassargi kudumine ja mõõgavõitlus on tema jaoks igapäevased tegevused.

Annika Vesselovi (22) suurim kirg on muusika, kuid peale selle on tal annet ka käsitööga tegelemiseks; Annika leivanumbriks on koertekombinesoonid, mis võiks vabalt müügiedetabelites troonida.

Artjom Golovko (25) teeb korraga nelja bändi, blackmetalist hispaania folgini ning võõras pole talle ka türgi keeles laumine.

Maarja Priks (28) on siiani nime teinud hoopis klaasikunstnikuna, kel istub sees pisikese tüdrukuna saadud muusikapisik.

Aleksandr Tubin (18) on fanaatiline rulataja, kes on Eestit korduvalt esindanud ka Simpel Sessionil. Aleksandr tänapäeva muusikast lugu ei pea, talle meeldib hoopis 80-aastate hardrock ja sellest on mõjutatud ka muusika, mida ta oma bändiga viljeleb. „Täielikust rockstaaristaatusest ma tegelikult ei unista, mul ei ole staarihaigust. Tahaks lihtsalt olla muusikas edukas ja sellega raha teenida,“ ütles Aleksandr. Saatesse tuli ta sooviga end näidata ja lootuses saada jalg eesti muusikaäri ukse vahele.