Kontserdiprojekti korraldajate sõnul on kaheosalise galakontserdi näol tegu Eesti kitarrilegendide mänguoskuste ja loomingu kvintessentsiga, mis pole aga pelgalt instrumentaalmuusika kontsert. Koos Eesti tippmuusikutega, kellega viis V-tähega legendaarset kitarristi läbi aastate koos on musitseerinud, tuleb kontserdil esitamisele nii Eesti kui maailma kitarrirocki klassika. Lavalt käivad täies koosseisus läbi Eesti bändid House of Games, Limited Edition ja V.S.P. Projekt. Viimase esituses tuleb kontserdil Riho Sibula, Aare Põdra ja Raul Vaigla poolt ettekandele ka Eesti rockmuusika legendaarne heliteos “Kuulaps”.

Lisaks Sibulale ja Põdrale on Eesti artistidest 1. detsembril laval veel Erik Meremaa, Tanel Padar, Henno Kelp, Andrus Lillepea, Kaire Vilgats, Robert Vaigla, Boris Hrebtukov, Runno Tamra ja Urmas Lattikas. Koos Toomas Vanemaga astub üles tšellokvartett C-Jam.

Korraldajate sõnul saab kontserdi kulminatsioon olema võimas, kui laval rockivad koos Eesti parimate kitarristidega kõik selle õhtu esinejad. Internetis on aadressil http://publik.delfi.ee/news/suurviisik võimalik hääletada nende maailma rockiklassikasse kuuluvate lugude poolt, mis kindlasti kontserdil ettekandmisele tulevad.

Eesti kitarristide suure Viisiku kontsert toimub Nokia kontserdimajas 1. detsembril. Piletid hinnaga 20€ ja 24€ on müügil Ticketpro Eesti müügipunktides ja internetiaadressil www.ticketpro.ee Õpilastele ja üliõpilastele on piletihind viiendiku võrra soodsam.