Sting on Eestis alati oodatud ja teretulnud külaline. Seda tõestas ka tema viimane välja müüdud ja äärmiselt positiivset vastukaja saanud show Saku Suurhallis, mis oli pühendatud laulja stuudioalbumi “57th & 9th” ilmumisele. Nüüd on Sting tagasi uue, parimate hittide turnee kavaga.

Nii saab juunis Eesti publik nautida selliseid hitte nagu “Englishman In New York”, “Fields Of Gold”, “Shape Of My Heart”, “Whenever I Say Your Name”, “Every Breath You Take”, “Fragile”, “If You Love Somebody Set Them Free”, “We'll Be Together”, “Roxanne”, “If I Ever Lose My Faith In You”, “Never Coming Home”, “Message In A Bottle” ja palju-palju teisi Stingi lugusid, keda Tallinna kontserdil saadab muusikuga tuuril kaasasolev elektriline rokkansambel.

Sting on äärmiselt mitmekülgne ja andekas artist - ta on alati püüdnud avardada popmuusika piire, tuues oma loomingusse sisse erinevate muusika žanrite elemente, kirjutades tähendust omavaid laulusõnu ning püüdes oma muusikaga viia publikuni kindlat sõnumit.

Ansambli The Police liikmena ning sooloartistina on Sting pälvinud kakskümmend Grammyt ning viis Brit Awardsi. Lisaks sellele on tal olnud au vastu võtta sellised mainekad auhinnad nagu Golden Globe, Emmy, Billboard's Century Award ja Kennedy Center Honors. Sting on Rock'n'rolli Kuulsuste Halli ning Laulukirjutajate Kuulsuste Halli liige. The Police’i ja Stingi soololoomingu albumite müüginumbrid ulatuvad tänapäeval juba saja miljoni eksemplarini. Lisaks on ta mänginud mitmetes filmides ja kirjutanud rohkelt filmimuusikat, ning on olnud neli korda nomineeritud ka Oscarile.

Sting ja tema armastatuimad laulud. Üks unustamatu suvine õhtu Tallinnas.

Piletid kontserdile on müügil alatest esmaspäevast, 17. detsembrist, Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.