Efterklangi muusikas on müstilisi sosinaid, riituslikku koorilaulu, plahvatuslikke puhkpilliorkestri-puhanguid ning õhkõrna lüürikat. 7-liikmelise bänd-orkestrina on nad midagi indie-bändi ja nüüdisklassika-ansambli vahepealset. Efterklangi on mõjutanud nende endi sõnul: Talk Talk´i album "Spirit of Eden", Scott Walker, Animal Collective, Sufjan Stevens, Einstürzende Neubauten, Arvo Pärt, Xiu Xiu, Moondog, Joe Meek ning filmitegijatest Werner Herzog, Ingmar Bergman, David Lynch ja The Brothers Quay.

Oma esimese plaadi andis Efterklang välja isikliku plaadifirma Rumraket alt ning nende viimane, kriitikute poolt suure tunnustuse saanud "Parades" ilmus Yorkshire´i leibeli alt the Leaf. Tänaseks on aga bändi rahvusvaheline tuntus veelgi kasvanud ning uus album ilmub ülemaailmselt juba legendaarse 4AD sildiga, mis kodu-leibeliks tegijatele nagu TV On The Radio, the Big Pink, Bon Iver, Gang Gang Dance ja ka Scott Walker.

Verivärske video Efterklangi uue albumi avaloole "Modern Drift" tegi Taani multiartist Kristian Leth ning video inspiratsiooniks on 70-ndate film tunnustatud Taani filmitegijate Per Kirkeby ja Jorgen Leth (Kristiani isa) poolt. Videot näeb bändi kodulehel: www.efterklang.net

Aprillikuise Skandinaavia tuuri raames esineb Efterklang Norras, Rootsis, Soomes, Eestis ja Taanis. Märtsi kuu kulub neil Ameerika tuurile, aprill-mai UK´le ja vanale Euroopale.

Skandinaavias ilmub Efterklangi uus plaat "Magic Chairs" bändi enda leibeli Rumraket alt, kuhu kuulub mitmete Efterklangi sõprusbändide nagu Grizzly Bear, Taxi Taxi, Our Broken Garden ja Amiina plaate.

Tallinna Kontsert toimub Von Krahli Teatri baaris ning müügile tuleb vaid 300 piletit. Piletid on müügil alates reedest 29. jaanuar hinnaga 350.- Piletilevi müügikohtades üle Eesti. Eelmüük FBI Kontserdiklubile toimub neljapäeval kella 10:00st Ticketpros.