Laupäeval, 27. märtsil, astub Tallinn Music Week'i raames Rock Cafe lavale noor ja edukas Leedu popstaar Jurga, kes on oma kodumaal võitnud kõik mõeldavad auhinnad – parim esineja, lugu, album, naisartist, aasta lugu jne.

Tema elulookirjeldust kaunistab ka juba nii mõnigi nimekas rahvusvaheline võit nagu MTV muusikaauhindadelt kaasa toodud „parim Baltimaade artist“, Baltic Song Festivali Grand Prix Rootsist (2007) ning eelmisel aastal Ühendriikidest Just Plain Folks Music Awards auhinnad “Best European Song” ja “Best R&B Song”. Jurga on jaganud lava nii Björki kui Sinead O´Connoriga ning 27. märtsil sekundeerivad talle Tallinn Music Weeki suurimal laval Rock Cafes Eesti hiphopi pioneer ning alustala Toe Tag ja urbanmuusika täht Lowry.

Tumedama elektroonika austajad on reedel, 26. märtsil oodatud klubisse Rockstar's, kus astub üles andekas nooruke laulja-lugudekirjutaja Shirubi Ikazuchi, kelle loomingut on tugevalt mõjutanud nii klassikaline Jaapani muusika, eksperimentaalne elektroonika kui gootirokk, tulemuseks sünge, sügav ja tundlik ambient-trip-hop.

Lavale astub ka Suicidal Romance'i liidri Dmitry industriali mõjutustega alter ego Freakangel, kel ette näidata juba leping Belgia plaadifirmaga Alfa Matrix. Rockstar'si laupäevasesse programmi, kus oodatud külaliseks Soome hoogsa garage-rocki punt The Souls, lisandus kohaliku müraroki kuningas Shelton San ning mulluse Soundwave bändikonkursi võitja, lo-fi/mürapopi duo Badass Yuki, kellel lähipäevil ilmumas ka esikvideo.

26. märtsil toimub vanalinna underground-klubis Balou populaarse peosarja “PLAY!” Tallinn Music Weeki eri, kus oma parima panevad välja tunnustatud Eesti produtsendid Bert On Beats ehk Dj Critikal, Tallinn Funk ehk Paul Oja, Jay Escalade ehk Dj Quest. Lisaks kõigilt mainitutelt stiilipiire lammutavad powerhouse-etteasted peosarja Check One Two plaadikeerutajatena.

Tallinn Music Week on Eesti muusika festival, millel ambitsioonikas plaan näidata nii Eesti kui välispublikule ühe intensiivse nädalalõpu jooksul Tallinna parimates kontsertklubides aktuaalsemat, omanäolisemat ja huvitavamat Eesti muusikat kõigist võimalikest muusikažanritest - jazzist pungini, rokist folgini ja klassikast tantsumuusikani. See on Eesti muusika intensiivkursus, kuhu sel aastal on kutsutud ka põnevamaid muusikanäiteid naaberriikidest.

Tallinn Music Week vol. 2 toimub 25.-27. märtsil.