Fitz on DJ-na muusikat mänginud juba 20 aastat. Elektroonika-armastus on ilmselt suurim ühisnimetaja, mis tema muusikat iseloomustada võib, sest Fitzi stiil on pidevas muutumises ja lai on ka tema muusikaspekter: acid, deep house, kaasaegne psühhedeelne techno ja ambient. Eripäraseks muudab Fitzi ka see, et ta mängib vaid vinüülplaatidelt, tema kogus on neid üle 8500.

Fitz hakkas muusikat mängima juba 13-aastaselt ja on seda teinud väga erinevates maailma paigus. Ta on üles astunud Jaapanis, Montenegro randades, Birminghami laohoonetes ja Londoni keldrites, aga ka maailma kuulsaimates klubides nagu Concrete, Tresor, Closer ja Berliini Berghaini-klubis asuvas Panoramabaris.

Tallinna klubi Hall, mida on nimetatud Berliini technomuusika katedraali Berghaini väikeseks vennaks, on toonud Eestisse ka paljusid teisi maailma technomuusika esinumbreid. Paar nädalat tagasi esines seal Berliinis elav USA DJ ja muusik The Horrorist, kes hiljem sotsiaalmeedia postituses Halli ja sealse seltskonna osas oma vaimustust avaldas. (Kes ei tea, siis The Horroristi lugu on näiteks kuulus „One Night in New York City”.)

„Sellest on nüüd kaks nädalat ja ma taban ennast ikka ikka vahel sellele õhtule mõtlemas,” kirjutas ta oma postituses. „Kui ma ühel päeval peaks oma eluloo avaldama, siis kirjutan kindlasti ka Hallist ja sellest, kuidas sealne elu päriselt käib.” Kõigil, keda Halli mängima kutsutakse, soovitab The Horrorist pakkumise vastu võtta.

Hall on ka teiste kuulsate DJ-de hulgas tuntust kogunud. Berliini Berghaini klubi resident Marcel Dettmann näiteks avaldas ise soovi Hallis mängida. Teiste hulgas on seal üles astunud ka Berliini Panorama baari resident DJ Boris, Ellen Allien, DSV1 ja mitmed mitmed teised maailmanimega DJ-d.