Ajaloohõngulises hoones toimetav pop-up öölokaali teeb eriliseks asjaolu, et kordumatut peoprogrammi pakutakse vaid kuu aega ning pärast seda sulgeb klubi igaveseks enda uksed. Kuna uhiuus klubi asub erakordselt magusas asukohas ja sellist elamust ei paku keegi teine täna, homme ega järgmine aasta, siis tasub kindlasti oma sammud jõulukuul uude pop-up peopaika seada. Sest pärast detsembrit keegi Vaksalis enam rokkida ei saa.

Esimesena saavad jala ukse vahele 30+ armastatud peosari, mille peastaariks on sel reedel, 30.11 Nancy. Ametlik Vaksal pop-up klubi avamispidu toimub sel laupäeval, 1.12.

Avamispeol on peaesinejaks Karl-Erik Taukar Band. Vaksali peotuuri lõpetab populaarne peosari Grand Carousel oma vägeva uus-aasta peoga 31.12.2018.

Vaksal pop-up klubi on avatud detsember 2018 kolmapäevast laupäevani (välja arvatud mõned päevad, kus ruumid erapeoks broneeritud on).

Vaksal klubi lubab kõikidele pealinlastele pakkuda kordumatut peoprogrammi, retropidudest väljamaa staarideni ning palju seni klubimaastikul nägemata üllatusi.