Muusika kõrval on DMX aga USA räppmaailma taltsutamatu pahapoiss. Tema arvel on 14 arreteerimist, millest pooled on ta vangi viinud. Ta on vahele jäänud nii uimastite omamises, ohtlike sõidumanöövritega ja muude pahedega. Palju skandaale on meediasse lekkinud tema sohilastega seoses.

DMX, kodanikunimega Earl Simmons leidis intervjuu ajal mahti muuhulgas ka USA politsei veidi kaugemale metsa taha saata ning bravuuritses ka teistel teemadel. Jääb vaid põnevusega oodata, millega härra Eestis viibides hakkama saab.

Tõelise räppstaarina on DMX elanud suurelt. Tegu on ühe rikkaima hiphopi staariga ning ühe edukaima Billboardi edetabeli kangelasega hiphopi vallas. Eelmise kümnendi ajal viis järjestikust Billboard nuber üks albumeid välja andnud DMX on Eestis enim tuntud oma suurhittide “Partu Up”, “Ruff Riders Anthem” ja “X Con Giv It To Ya” järgi.

DMX alustas oma karjääri 1988. aastal koos teiste hip-hopi praeguseks kuulsate nimedega nagu Jay-Z, Ja Rule ning LL Cool J-ga. Läbilöögialbumiks kujunes 1999. aasta “…And Then There Was X” plaat, millelt pärit “Party Up” kujunes hip-hopi suurhitiks kogu maailmas.
DMX on praeguseks müünud üle 30 miljoni albumi, mis positsioneerib laulja läbimüügi arvude järgi tippartistide sekka.

Kokku on DMX välja andnud seitse albumit, millest viimane – “Undisputed” ilmus 2012. aastal. Staar on osalenud kokku 15 filmis ning viies teleseriaalis.

Hiphopi elav legend astub üles 26. juuni öösel klubis Arena 3. Eelmüügist saab pileteid osta Piletilevi müügipunktidest ning neid tuleb müüki ainult 1000.