Uks avaneb ja kõigepealt väljuvad kaks saapa nina. Neile järgnevad raketikujuline hiiglaslik tukk ning mõne hetke pärast ka mees ise. Pemo, nii on mehe nimi, kes väidab end pärit olevat kaugest Siberist, võtab harjumuspäraselt sisse poose, et tema ümber keerlevad fotograafid ja kaameramehed saaksid väsimatult klõpsutada. Ükski kauboi ei ole midagi väärt ilma naiseta ja sestap on Pemo kõrval kaunis Pink, kellel tukk küll puudub, kuid soeng ei jää mehe omale küll milleski alla.

Autode rongkäik hakkab liikuma ning varsti jõutakse teletorni juurde, et restoranis Galaxy pressikonverents maha pidada. Liftisõidust lukustunud kõrvadega ajakirjanikke on kogunenud üle kahekümne, mis on Eesti jaoks vägagi haruldane. Pressikonverentsile antakse hoog sisse ning vaevaliselt hakkab tulema küsimusi.

Küsimusele kuidas nad oma juukseid kammivad, tuleb mõlema artisti poolt vastus kui ühest suust : "Me ei kammigi!" Pemo lisab seletuseks, "Selline soeng tuleb positiivsest mõtlemisest ja mehed teavad mis tähendab sõna erektsioon. Sellest see tukk tulebki."

K: "Te olete teinud mitmeid filme. Kas neile on oodata lisa?"
Pemo: "Loodetavasti, aga hetkel plaanid puuduvad. Aki Kaurismäki, kes on nende filmide autor, on sedavõrd spontaanne inimene, et sa ei tea kunagi ette, millal ta helistab ja ütleb - hakkame homme filmi tegema. Tean vaid niipalju, et Akil on praegu tööd kuhjaga ja seetõttu ilmselt lähiajal uut filmi ei tule."
K: "Kes on Teie iidolid ja antiiidolid muusikas?"
Pemo:" No neid iidoleid on nii palju, et nende üleslugemine võtaks päevi. Anti iidol... no võibolla Demis Russose lugusid ei esitaks küll kunagi."
Pink :" Oi aga Demis on paar head lugu kah teinud ..."
K: "Mis juhtuks, kui teil ühel heal päeval keelataks esinemine ja muusika tegemine ära?"
Pemo: " Midagi ei juhtuks. Läheks oma traktori juurde tagasi ja hakkaks taas põldu kündma!"
K: "Kas naised kah?"
Pemo: "Loomulikult! Meil on kõik võrdsed!"
K: "Milline saab olema teie uus album muusikaliselt?"
Pemo: "Oh teate seal on selline omamoodi heeringasalat, kus leidub peaaegu kõike. Oleme sinna lisanud maitset igalt poolt maailmast, isegi kohtadest, kus me kunagi käinud ei ole. Jah, just eriti sellistest kohtadest. See saab olema väga värvikas album, peaaegu sama värvikas, kui minu munder."
K: "Kas vene muusika periood on ansambli jaoks läbi?"
Pemo: "Ei või iial teada! Hetkel on küll rohkem maailmamuusika, kuid ei saa välistada, et pöördume tagasi oma juurte juurde."
K: "Kas olete esinenud ka oma kodulinnas Venemaal?"
Pemo: "Ei noh, linnaks teda nüüd küll nimetada ei saa, tegu on rohkem ühe pisikese külaga, kus kõik on omavahel sugulased. Ei ole võimalust saanud. Meid vist peetakse Venemaal riigireeturiteks ja ei taheta meid sinna esinema mitte lasta. Paar korda oleme ikka proovinud, kuid ei ole asja saanud."
K: "Kus teie uus album ilmub?"
Pemo: "Ikka poes, kus mujal!"
K: "Kus riikides?"
Pemo: "Kõigepealt Euroopas ja kuskil pool aastat hiljem Jaapanis ning Austraalias"
K: "Kuidas Jaapani publik võtab vastu Soome venelasi ja veel rokkgrupina?"
Pemo: "Väga hästi! Seal on mingi omamoodi kultus jäänud biitlite ajast peale, et kui juba valged rokkarid tulevad, siis on asi õige! Nad on väga suurepärane publik, kellele on fantastiline esineda, kuna nad võtavad vastu kõik mida sa neile pakud, ilma eelarvamusteta."
K: "Millist show`d pakute Eesti publikule Tartus?"
Pemo: "Ma arvan, et sellist, mida publik saab nautida. Meie muusikaline programm on täiesti seinast seina, nii leiab igaüks sealt midagi mis talle meeldib."

Küsimus järgneb küsimusele ning lõpuks saab ametlik osa pressikonverentsist läbi. Ajakirjanikele pakutakse Seljanka suppi ning lisatakse, et see on täiesti tasuta. Vaeste käest n.ö. raha ei võeta.

Pemo ja Pink teevad päikselise restorani veelgi eredamaks oma mahlaka kõnepruugi ja vaba olemisega. Korraldajad toonitavad, et kontserdi piletid on juba müügis ja ürituseni pole enam palju aega jäänud. Ajakirjanikud vajuvad peale kosutavat suppi laiali, ülekoormatud lift ei ava alla jõudes uksi, kuid peale mõningast sagimist päästakse siiski parklasse, kus vene kauboisid ootavad ZIM ja Volga, mis artistid edasi toimetavad.

Järgmisel korral tullakse juba 3.-ndal juunil, et Tartu Laululaval, Tarsan nimelise ürituse raames, eestlastele korralik show anda.