Camo & Krooked on Austriast pärit elektrooniline duo, kuhu kuuluvad Reinhard "Camo" Rietsch ja Markus "Krooked" Wagner. Juba 00ndate alguses muusikat produtseerinud muusikud tutvusid Rietsch’i ülesastumisel 2007. aastal ning andsid juba samal aastanumbril Camo & Krooked nime alt välja esimese trummi ja bassi singli “Play It”. “Liikusime alati samm sammu haaval, ilma suure eesmärgita. Meile meeldis ja meeldib siiani muusikat produtseerida ja tuuritada, see on see, mis meid inspireerib. Niisamuti eneseületamine produktsiooni ja ülesastumiste osas,” räägivad muusikud.

Mainekal Suurbritannia Drum & Bass Arena Awards auhinnagalal viimasel kümnendil mitmeid auhindu noppinud Camo & Krooked peab karjääri olulisemateks hetkedeks albumite väljaandmisi. Ühtekokku neli kauamängivat ning kaks remikside kogumikku ja EP-d välja andnud kollektiiv ütleb, et tagasiside teeb alati südame rõõmsaks. “Need hetked, kui saame tagasisidet samal päeval, mil album on välja tulnud, album, mille kallal oleme nii palju tööd teinud ja aega panustanud, ja näed, kuidas see teeb inimesed õnnelikuks ja nad hindavad meie pingutusi,” sõnavad muusikud tänulikult. „Aga niisamuti meile meeldib ka suurtel festivalidel ja klubides täismajadele mängida. Tore on näha, kui inimestel on lõbus!“

Läinud aastal RAM Records plaadifirma alt välja antud 17 looga „Mosaik“ sai endale tänavu järje remikside kogumikuga. „Anname peatselt välja ka remiksi ühest Mefiuse (UK-s resideeruv Austria trummi ja bassi produtsent – toim.) loost ja talvel lukustame end stuudiosse, et uue materjali kallal nokitseda ja kui tulemusega lõpuks rahul oleme, see ka välja anda,“ räägivad Camo & Krooked liikmed tulevikuplaanidest.

Varasemalt nii Grindi sündmustel kui suvisel Beach Grindil üles astunud muusikud ütlevad, et Eestisse on alati tore tagasi tulla. „Eestis on üks parimaid publikuid! Ja Grindi korraldajatest on saanud meie sõbrad, mis teeb iga Eestis esinemise alati eriliseks!“

Camo & Krooked esineb täna, 19. oktoobril klubis Hollywood toimuval Grindi peol. Lisaks astuvad õhtu jooksul üles Grindi residendid MHKL & Jozels ja Coverk x Byte. Pileteid on võimalik soetada kohapeal enne sündmuse algust. Lisainfo leiab Facebookist.