Lätist tulevad Von Krahli esinema Goran Gora ja Alise Joste. Goran Gora on andekas laulja/laulukirjutaja, kes oma singlitega "Slow Down" ja "Fools in Love" 2005. aastal Läti muusikamaailmas vägagi arvestatavaks tegijaks tõusis. Tema esimene album "Jet Lag" ilmus 2007. aastal ning 24. mail 2010 esitles Goran Gora oma teist albumi "Mystyrys Yrs". Uut albumit jagab Goran kiirematele pidulistele Positivuse warm-up peol lausa tasuta!

Alise Joste on Riiast pärit laulja/laulukirjutaja, kes oma ilusa lauluhääle ja kurvameelse muusikaga on võitnud paljude Läti indie-sõprade südamed. Mõlemad artistid esinevad Positivus Festival 2010 I Love You laval.

Eestit esindab Positivus Festivali warm-up peol Bad Apples. Bändi debüütalbum “When Colours Become Day And Night” ilmus 2006. aastal ning teine album “The Autumn People” 2009. aasta sügisel.

Tantsumuusika eest hoolitsevad peol DJ-d Tanel Kuningas ja Madis Nestor. Kuningas esines 2009. aastal Positivus Festivalil oma bändiga Dahling, Nestor aga astub üles sel aastal Red Bull Music Academy laval.

Lisaks loositakse Positivus Festivali warm-up peol välja kaks festivalipassi. Pidu algab kell 21.00.