Metallica annab Tallinnas kontserdi suurejoonelise maailmaturnee “World Magnetic Tour” raames. Esmakordselt Eestis annab bänd võimsa sisekontserdi, samuti saab esimest korda Eestis näha 360° produktsiooni, kus lava on paigutatud Saku Suurhalli saali keskele. Uudse lavalahendusega on bändi kontakt publikuga parem, garanteerib vahetu kontserdielamuse ning hea nähtavuse lavale igast saali osast.

Metallica kontserdile Saku Suurhallis on tänasest võimalik osta lisapileteid. Lisaks pehmetele klubitooli istekohtadele pandi müüki ka piiratud koguses seisukohti. “Metallica produktsioonijuhid käisid Saku Suurhallis koha peal ning veendusid, et põrandale on võimalik lisada piiratud koguses seisukohti. Samuti saab osta broneeringust vabanenud mugavatele klubitoolidele istekoha pileteid,” rääkis BDG Music tegevjuht Eva Palm.

Unikaalsel 360° ringlaval astuvad Metallica soojendajatena üles kaks bändi. Esimesena esineb Prantsusmaa metal bänd Gojira. Teise soojendusbändina astub üles Fear Factory. Peale 6 aastast eemalolekut naaseb Dino Cazares bändi ning leiti taas ühine keel ning selle aasta alguses anti välja uus album “Mechanize”. “Fear Factory on ka varem Eestis esinenud ja toona tundus küll, et rahvas tõstab Club Hollywoodilt katuse,” rääkis Palm ning lisas, et tegemist on omamoodi väikse metal-festivaliga, kus ligi 4 tunni jooksul saab näha ja kuulda kolme maailmakuulsat bändi.
 
Pileteid saab osta ainult Ticketpro internetipoes, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.