Õhukitarri võistluste eestvedajaks on selgi korral ansambel Tanel Padar & The Sun, kes sama ürituse raames esitleb oma esimest täispikka inglisekeelset albumi „Here Comes The Sun”.

Võistluse peaauhinnaks on pääs Õhukitarri ametlike Maailmameistrivõistlustele Soomes.

Ansambel Tanel Padar & The Sun bassimehe Danel Pandre sõnutsi oli senitoimunud Eesti võistluste suur menu peamiseks tõukejõuks ürituse saamisel ametlikuks eelvooruks õhukitarri maailmameistrivõistlustele.
“Meil on väga hea meel, et see ala on Eestis nii palju populaarsust kogunud. Tegemist on väga lõbusa ettevõtmisega, millest ka sel korral ei puudu tõsine rebimine. Osavõtt rahvusvahelise tasemega sündmusest peaks olema piisavaks motivatsiooniks Eesti õhukitarriharrastajatele, et näidata end parimast küljest. Ansambel The Sun omab ametliku Air Guitar World Championship litsentsi ning õhukitarri Eesti meister esindab koduvabariiki 21. augustil toimuval MM-il Oulus.” lisab Pandre.

Vahepalaks õhukitarrismile esineb saate “Kaks Takti Ette” finalist ning praegu edukat soolokarjääri tegev Mihkel Ratt.

Üritusele Rock Cafés paneb punkti Tanel Padar & The Sun.

Võitjat ootab lisaks peaauhinnale tuliuus Yamaha kitarr firmalt Stanfordmusic ning osavõtjaid auhinnad Jägermeistrilt, Rabarockilt ning ansamblilt Tanel Padar & The Sun.

Võitja valib välja esinduslik žürii, kuhu kuuluvad eelmiste aastate võistluste võitjad, tuntud Eesti muusikud ning ansambel The Sun.

Album „Here Comes The Sun” on müügil aprilli algusest Skandinaavia ja Baltikumi plaadipoodides.

Lisainfot õhukitarri meistrivõistluste ja „Here Comes The Sun” esitlustuuri kohta leiab ansambli Tanel Padar & The Sun kodulehelt.

Albumi „Here Comes The Sun” lugusid saab kuulata Tanel Padar & The Sun ametlikult MySpace lehelt.

Õhukitarri MM-ist saab teavet SIIT