Sarah Brightmani looming tähendab paljudele akadeemilise ja pop-muusika sünteesi, mida kutsutakse nimega Classical Crossover – žanr, millele lauljanna alguse pani ning mida ta on arendanud juba 25 aastat. Tema karjäär sai hoo sisse Andrew Lloyd Webberi muusikalides „Cats“ ning „The Phantom of the Opera“, sooloartistina alustas ta esinemist 80ndate lõpus. Brightmani kiidavad ja imetlevad nii akadeemilise kui ka pop-muusika austajad.

Oma soolokarjääri jooksul on Sarah Brightman välja andnud 11 albumit ja neli kogumikku, mida on kokku müüdud üle 30 miljoni plaadi, lisaks seitse DVD-d, mida on müüdud üle kahe miljoni koopia. Brightmani plaadid on saanud 180 kuld- ja plaatinaplaadi staatust rohkem kui 40-s riigis. Duett „Time To Say Goodbye“ koos Andrea Bocelliga on jõudnud lausa Guinessi rekorditeraamatusse kui läbi aegade enim müüdud singel Saksamaal. Sarah Brightmani imeline hääl on toonud talle mitmeid auhindu, sealhulgas Grammy, Echo ja Golden Lion auhinnad.

„Dreamchaser“ tuur on Sarah Brightmani ambitsioonikaim kontsertide seeria – ta on andnud juba 67 kontserti USAs ning pea kõik need müüdi välja väga kiiresti. Selle tuuri raames külastab laulja ka näiteks Araabia Ühendemiraate ja Katari, kus ta varem esinenud ei ole.

Riia kontserdi eelmüük on alanud ning pileteid hinnaga alates €34.50 saab osta Piletilevi müügipunktidest ja kodulehelt www.piletilevi.ee.