Jaagup Kreemi sõnul on suurkontserti ette valmistatud kaheksa kuud. "Terminaator on ehitanud selleaastase Summeri finaaliks tõeliselt võimsa vaatemängu, mida lihtsalt peab nägema. Niipalju, kui Eestis on üldse võimalik midagi suurt teha, saab see ka tehtud," lubas laulja. "Olen täiesti kindel, et iga inimene saab sealt positiivse emotsiooni ja energialaengu terveks järgmiseks aastaks,” lisas Jaagup Kreem.

Eesti poproki lipulaev Terminaator esitab kontserdil kõik oma tuntud hittlood k.a “Juulikuu lumi” – laul, mille sõnadest on inspireeritud nii mõnigi lavastuse osa kontserdil. Showd ilmestavad ka liikuvad, sõitvad ja tõusvad instrumendid ja lavaosad.

Eelmistel aastatel on festival üllatanud Tanel Padar&The Suni ja Metsatöllu efektsete suurkontsertidega.

Summer 2010 selleaastased peaesinejad on skandinaavia rokkstaar HIM 15. juulil ja elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris 14. juulil.

Festival Summer on Eesti suurim vabaõhusündmus, mis toob Tallinna Lauluväljakule igal aastal kokku 70 kuni 80 tuhat pidulist. Tänavu toimub Summer 14.-17. juulini. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.