Muusikakriitikute sõnul on tegemist äärmuslikult julge muusikalise eksperimendiga, teatas Delfile ürituse korraldaja.

Jazz’n Motion on üritustesari, mis on siiani toonud Eestisse moodsa elektroonilise jazzi suurnimesid nagu Gotan Project, the Cinematic Orchestra, Ralph Myerz & the Jack Herren Band, Kimmo Pohjonen, Rinneradio ja Wimme.

Sarja viies üritus saab olema senini üks suurejoonelisemaid — kohale tuleb 15-liikmeline tipptasemel jazzmuusikutest koosnev big-bänd, Herberti pikaajaline koostööpartner ja muusa — kaunis jazzvokalist Dani Siciliano ning Matthew Herbert ise.

Suurtele ekraanidele projekteeritakse Herberti poolt väljatöötatud visuaalprogramm.

Sakalas saab olema hubane klubilik atmosfäär: lühtrisaalis DJ-lounge ning suures saalis jazziklubi.

Alates üliedukast esiettekandest (Montreaux Jazzi Festivalil (2002), on kõik prestiižemad jazzifestivalid soovinud Matthew Herbert Big Bandi oma festivaliprogrammi. Matthew kindel otsus on aga alati olnud, et Big Bändi kavaga astuvad nad üles ainult valitud ja erilistel üritustel — soojendusetteaste BJÖRKILE Hollywood Bowlis, esinemine Pompidou keskuses Pariisis, the Big Chillil Londonis, peaesinejana Barcelonas Sonar Festivalil, Queen Elizabeth Hallis.

Üritus saab teoks koostöös Briti Nõukoguga.

Flaieriga sooduspilet maksab 275 krooni, eelmüügist ostetud pilet 295 ja kohapeal saab pääsme lunastada 350 krooni eest.