“Kui ma oleksin teinud comebacki viie aasta eest või viie aasta pärast, oleksid inimesed ikkagi küsinud ’Oo, Tiffany, teismeline staar. Mis sinuga juhtus?´,” kommenteeris 28-aastane Tiffany Darwisch, kaheksaaastase poja ema.

“Nad tahavad teha minu elust traagilise loo, aga see on tegelikult lihtne: ma olin artist, kes põles veidi läbi ja tüdines muusikast, mis ta tegi,” ütles 1987. aastal debüütsingiga “I Think We´re Alone Now” staariks tõusnud Tiffany.

Nüüd on lauljanna tulnud välja märksa täiskasvanulikuma albumiga “The Color of Silence”.

Tiffany alustas taas koostööd oma endise mänedzheri Brad Schmidtiga, kes andis talle koha stuudios ning tutvustas teda heliloojate ning produtsentidega. Koostööst sündiski vastne plaat.

Väikese sõltumatu California firma Eureka Recordsi välja antud plaati müüdi viie nädalaga 40.000 eksemplari ning see pälvis kriitikutelt soodsaid, kuigi üllatunud, hinnanguid.

Muusikatööstuse piibel Billboard nimetas plaati “mõtlikuks ja intelligentseks” ning tituleeris Tiffany samuti teismelisest saarist täiskasvanute muusikamaailma tõusnud Alanis Morissette’i mantlipärijaks.