Aasta eest sai alguse inimkonna kultuuripärandi ühe märgilisema taiese, helikandja "Suu laulab, süda läigib..." tutvustamise tuur. See maagiline tsükkel on läbi saamas. Tuuri viimane kontsert on ühtlasi jõulukontsert, nagu "hää tava nõuab", seisab kontserditeates.

Armastatud muusikakollektiivi toetavad pillipäkapikud Tarvi Jaago akordionil ja flöödil, Tarmo Adson viiulil ja Arvo Haasmaa viola da gambal. Õhtu erikülalistena on laval Aapo Ilves ja Alar Kriisa.

Loomulikult saab õhtu kava olema temaatiline. Ettekandele tulevad traditsioonilised jõululaulud nagu: "Sängselg sokk", "Päkapiku puberteet", "Jõulu hääl", "Kuusevete aeg", "Jeesuängi öö", "Mina pean salatit mautsida saama", "Tilulilu - jõuluilu", "Ime maagia", "Massikommisoov", "Hakkame jõulumehed minema" ja teised. 

Kaheksakümnendate aastate keskel saavutas ENSV õppiva noorsoo hulgas enneolematu populaarsuse Neuroroki lipulaev, Turist. Kultuuriministeeriumi rahvakunsti osakonnale tehti ülesandeks elimineerida sundnimevahetuse abil plahvatusohtlik olukord. Tegelikult oleks tulnud koos nimega välja vahetada kogu isikkoosseis, mida aga ei tehtud. See oli ideoloogiline viga - rahva armastus ei hääbunud. Viimased 26 aastat ongi too kultuskollektiiv oma õõnestustegevust jätkanud jampsliku ja mittemidagiütleva pseudonüümi Singer Vinger all.

Piletid kontserdile hinnaga alates 8 eurot on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas.

Uksed kontserdile avanevad kell 21.00.