“Eelmisel aastal pälvisime tohutult positiivset tagasisidet ning tänavu olnuks patt festival korraldamata jätta. Meil on tekkinud juba oma pisike fänniklubi, kes peaaegu et nõudsid ürituse kordumist. Nii otsustasime, et võtame asja seekord veelgi suuremalt ette,” kommenteeris peakorraldaja Tarmo Sikk. “Läbirääkimised käivad mitme nimeka Eesti artistiga, kuid väga võimalik, et näeme kedagi ka välismaalt.”

Täiesti omanäolisel festivalil astuvad publiku ette mitmeid erižanreid viljelevad soolomuusikud ja pisikollektiivid oma intiimsete akustiliste kavadega. Kõik artistid esinevad erinevatel ootamatutel “lavadel” kesk imekaunist kodumaist loodust ning kontserdile mahub kuni 500 külalist.

Esinejate nimekiri on juba päris esinduslik — kokkulepe on saavutatud näiteks Mari Jürjensi, Marie Vaigla (Frankie Animal), Robin Juhkentali, Janno Reimi (Super Hot Cosmos Blues Band) ja hoolimata oma noorusest juba rohkelt tähelepanu võitnud Eik Erik Sikuga (EIXD).

Projekti on võimalik toetada Hooandjas ning andes üritusele hoogu vähemalt 20 euroga, lunastab toetaja endale ka festivalipileti — hea diil, eriti veel, kui hetkel on see ainus võimalus pääsme soetamiseks.