Peatselt tuurile suunduv Robbie Williams palus fännidel endale vastamiseks küsimusi esitada, kuid hoiatas ette, milliseid arupärimisi ta kuulda ei taha. "Palun ärge küsige minult, miks ma siia-või-sinna ei tule. Vastus on, et ma ei tea või et ma lihtsalt ei taha nii palju tööd teha."

Nimelt kardab mees üle pingutada ja oma tervist rikkuda. "2006. aastal läksin igale poole ja lõpetasin võõrutusravis. Minus lihtsalt ei ole sedasorti mootorit, mis lubaks mul seda teha. Kahju, kui tunnete ennast seepärast kõrvalejäetuna, aga ma pean ennast hoidma," pihtis ta.

"Mina ei pannud endale tuurimarsruuti paika ja mind ei morjenda eriti, et ma ühes või teises kohas ei esine. Lähen sinna, kuhu mind saadetakse, aga kui ma juba kohal olen, siis meelelahutan teist s**a välja," oli Williams robustselt avameelne.

38-aastane Williams ütles ka, et plaanib pärast tuuri oma kontserdid taas väiksematele lavadele kolida, et saaks jälle vabamalt laval tegutseda ja esitada lugusid, mida soovib, mitte vaid oma kõige kuulsamaid hitte.

Ilma ei pea keegi kontserditest aga jääma - Digitalspy kirjutab, et Robbie Williamsi igast "Take the Crown" tuuri kontserdist valmib live-salvestus, mis antakse välja mahuka kolmikalbumina.