Lady Gaga

Lady Gaga on juba oma suursuguse karjääri algusest jahmatanud kuulajaid-vaatajaid omapäraste ning grandioossete kostüümidega. See on tema karakteri osa. Hulljulge lauljanna, kes kannab muusikaauhindade jagamistel kas lihatükkidest või mullikilest õmmeldud kleiti, on täiesti omaette nähtus ja laval viskab ta selle kõik seljast ning on popmuusika üks paljamaid tegelasi.

Madonna

Madonna riietuse ja esinemiste kohta levib miljoneid internetimeeme, mis mõnitavad nii tema ülijulgeid kostüüme kui provotseerivaid tantsuliigutusi. Popmuusika tööstuse üks igihaljamaid daame on suure tõenäosusega ebasündsa laval hööritamise kombe ema.

Miley Cyrus

Häbeme ja tuharate vahele tõmmatud napid trikood, vallatud kostüümid, seksuaalsed tantsusammud, dildod ja muud sekslelud - kuigi Miley on alles 21-aastane, tundub, et ta vabal ajal harrastab hommikust õhtuni veidrat sadomasoseksi.

Rihanna

Kedagi ei üllata enam see, et Rihanna kujutab ette, et võrguriie kõlbab kleidimaterjaliks või et ta aeg-ajal unustab kas rinnahoidja pintsaku alla või püksid jalga panna. Mis teha, kui on ilus keha.

Nicki Minaj ja Iggy Azalea

Need võimutsevad preilid võib vabalt ühele pulgale panna, sest nad esiteks näevad sarnased välja ja teiseks on kohutavad vihavaenlased. Nii Nicki kui Iggy lopsakaid kehavorme katavad eranditult alati kirevad, liibuvad ja litsakad riided ning see on puhtalt maitse küsimus, kas nad ikka tõesti kõik need asjad välja kannavad.

Katy Perry

Tavaelus näeb Katy Perry välja väga lihtne ja kena ning ei ole harv nähtus, kui ta oma lillelise kitli ja meikimata näoga jalgrattal ringi vurab. Laval ja punasel vaibal lööb ta aga oma võlud viimseni välja ning mängib nii oma rinnapartii kui naiseliku kehaga kõigi meeste fantaasia- ja hingekeeltel.

Kallis lugeja, kes veel?