Bruce Willis
John McClane'i rollist tuntud Willis on nagu Seagalgi, suur bluusifänn. Veel ajal, mil mehel juuksed peas olid, salvestas ta albumi The Return Of Bruno, mis koosnes r'n'b coveritest ja pääses sellega ka Ameerika top20 mängituima loo sekka. Üks lugu, "Respect Yourself", oli hitt Ameerika raadios, Supremes'iga koos lauldud "Under the boardwalk" aga jõudis Suurbritannias teisele kohale mängitumate tabelis. Tol ajal oli ta hääl nagu vaese mehe Billy Joel, hiljem aga, koos juuste kadumisega, manas ta välja sügavamad noodid, kui oli aeg The Bruce Willis Blues Bandi teha.
Jackie Chan
Hong Kongi suurim filmistaar alustas oma karjääri Pekingi ooperikoolis, kus ta õppis nii lauma, näitlema kui tantsima enne veel, kui 10-aastaseks aai. Chan andis välja 10 stuudioalbumit ja laulis sisse ka filmi "The Young Master" soundtracki 1980. aastal. Kuigi mees salvestas enam kui 100 lugu viies erinevas keeles, siis eelistatakse teda vaadata pigem trikke tegemas kui laulmas.

Russell Crowe
Teda on lihtsam võtta filminäitleja kui muusikuna ajast, mil ta tegi kantrirokisõnu bändidele 30 Odd Foot Of Grunts või The Ordinary Fear Of God. Eriti naljakas on tema lugu "The Photograph Kills", milles mees laulis kuulsaks olemisest ja sellega kaasnevast norimisest (aga vähemalt teadis ta, millest laulab). Hoolimata kolmest plaadist ei saatnud teda kunagi suur edu, ehk ka seepärast, et Austraalia punkbänd laulis kord "Russell Crowe's band's a f******' pile of shit".
Kuula ja otsusta ise
Keanu Reeves
Lihtsat alternatiivrokki viljelenud näitleja tegi siiski lõpuks õige karjäärivaliku - kolme plaadi järel ansambliga Dogstar sai ta sellest ka ise aru, et bassimeheks olemine pole talle. Kuigi bändi saatis ka teatav edu - koos Nickelbacki lauja Chad Kroegeri ja laulja Bret Domrose'iga soojendasid nad tuuri eel nii David Bowiet kui Bon Jovid. Samal aastal, kui "Matrix" Reevsist staari tegi, esinesid nad veel ka brittide suurel Glastonbury festivalil, pärast mida mees aga aru sai, et talle meeldib kaamera ees rohkem kui mikrofoni taga. Ja meile meeldib ta ka nii rohkem.
David Hasselhoff
Rannavalvur ja imeauto KITT omanik, kes pahade ja loodusjõududega ekraanidel võitles, leidis, et on hea laulma hakata  ja pääseda nii videotesse, mis keskenduvad ainult tema kelmikatele lokkidele ja hurmavale häälele.
Eelistame teda siiski punastes pükstes või nahktagis kui pehmet poppi esitamas: