Billboard kirjutab, et Jonathan Davise pressiesindaja saatis meediale teate, kus öeldud, et Davise perekond leinab Devenit. "Palume austada meie privaatsust ja lasta meil leinata. Täname mõistmise eest."

Mis on surma põhjus, pole avalikkusele praeguseks teada. Küll aga on teada, et endisel pornotähel Devenil oli probleeme narkootikumidega. Ta oli korduvalt võõrutusravil käinud, ent sellest polnud tolku.

Ta abiellus Jonathaniga 2004. aastal ja neil on kaks last. Paari aasta eest esitas Jonathan avalduse lahutuseks, ametlikult pole seda aga vormistatud.

Siiski oli kohus äsja vormistanud Devenile lähenemiskeelu - ta ei tohtinud külastada abikaasat ning nende lapsi. Korralduses oli isegi märgitud, et ta ei või kohtuda pere koera Chaosega.

Kohtule esitatud avalduses märkis Jonathan, et Deven on narkootikume tarbinud üle 20 aasta. Ta ütles, et narkoprobleemid mõjuvad otseselt halvasti nende lastele. "Ta on käinud võõrutusravil kuus korda, ta on kogu aeg mõne narkootikumi, näiteks kokaiini, mõju all," lisas mees. Ta kirjeldas, et mõnikord tõi Deven koju isegi võhivõõraid inimesi.

Deven viibis järjekordselt ravil, kuid lahkus võõrutuskliinikust eile ning suri samal päeval.

Paljud fännid avaldavad sotsiaalmeedias kaastunnet.