"I Believe In You" on kirjutatud Hannah’i ja Steve Bookeri koostööna, loole on teinud remixid Bimbo Jones, Riff&Rays, Cahill, Fred Falke, The Sharp Boys, Dominatorz, Michael Woods, Ali Wilson&Tristan Ingram, Lee Dagger ja Marc JB.

"Et Music Week Upfront Club Chart tabelit koostatakse DJ-de tagasiside põhjal, on Hannah teinud ainuõige otsuse, kaasates mitmeid hetkel hinnatuid remiksijaid. Nii pälvib laul tähelepanu võimalikult erinevates klubides ja raadiote tantsusaadetes ning loogiline oleks ka hilisem müügitabelite edu," kommenteerib Raadio Sky+ programmidirektor Toomas Puna.

Hannah on sõnatu

UK Music Week kajastab kõiki ametlikke Inglismaa edetabeleid, see on nö Euroopa muusikapiibel, nagu seda on Billboard USA’s ning kõik endast lugupidavad raadiojaamad üle Euroopa jälgivad ja järgivad Music Week edetabeleid.

Mida ütleb esimese eestl lauljatarina Inglismaal nii kõrgele positisioonile jõudnud Hannah oma edu kohta? „Olen lihtsalt sõnatu, eelmisel nädalal sisenes lugu kõrgeima uue tulijana tabelisse ja nüüd sel nädalal siis esikoht! Pole vist väga raske arvata kui õnnelikuks see uudis mind tegi!“

"I Believe In You" jõuab Eesti raadiojaamadesse täna, ametlikult ilmub singel müügile 3.mail 2010.