Esinema tulevad Klubi 326-aegsed tipp-ansamblid, kes eelmisel sajandil väisasid korduvalt klubi lava.

Üles astuvad Terminaator, BDÖ, Kreizi Fakers, Shower ja Kulo. Kontserprogrammi lõpus ja esinemiste vahel mängib Klubi 326 resident DJ sama muusikat nagu klubi hiilgeaegadel.

1980. aastate lõpus alustas Nõmmel tegutsemist Klubi 326. See asus Nõmme kino Võit ruumides ja oli kohaks, kuhu kogunes Tallinna ärksam ning raskemast kitarrimuusikast huvitatud noorsugu.

Programm oli ülesehitatud põhimõttel, et pea igal nädalavahetustel esines üks alustav ja üks juba nimekas ansambel. Selline ülesehitus tagas noortele muusikutele võimaluse esinemiseks ja järjepidevuse Eesti rokk-kultuuris.

Lisaks korraldati konkursse noortele alustavatele ansamblitele, kus olid auhindadeks näiteks korralikud muusikainstrumendid, esinemine Rock Summeril või ETV salvestus.

Klubi tegevust on raske alahinnata toonase Eesti muutusterikkas subkultuuris, mil võimalused olid kasinad ja klubi oli pea ainsaks taimelavaks tervele põlvkonnale peavoolust erinevale ja ka uuele muusikale.

Klubi 326 lõpetas tegevuse 1990ndate keskel, olles ligi viie aasta jooksul olnud tuhandetele noortele lahutamatu elustiili osa.

Legendaarne Klubi 326 avab Von Glehni teatris (endises Nõmme kinos “Võit”) üheks õhtuks uksed 14. aprillil.