9-aastasena Moskvast New Yorki emigreerinud juudi juurtega lauljatari toob Tallinnasse tema viimast, järjekorras kuuendat stuudioalbumit "What We Saw from the Cheap Seats" tutvustav turnee, mis algas möödunud aasta lõpus väljamüüdud esinemistega New Yorgis, Bostonis ja Philadelphias.

Rolling Stone ajakiri tituleerib Spektori oma põlvkonna Joni Mitchelliks ja albumi "What We Saw from the Cheap Seats" Spektori parimaks. New Yorgi veebiajakirja Slant Magazine'i sõnul saavutab Spektor viimasel albumil täiusliku tasakaalu raadio-popi ja muusikalise omanäolisuse skaalal.

Kriitikud ja fännid on "What We Saw from the Cheap Seatsi” kohta öelnud, et selle albumiga on Regina Spektor saanud küpseks artistiks. Möödunud aasta maikuus ilmunud plaadil kõlavad nii uued laulud, varem ilmunud palade uusversioonid kui ka mitmed seni vaid kontsertidel esitatud lugude salvestused.

Moskvast Brooklyinisse ja klassikalisest muusikast popi juurde tee leidnud Spektori karjäär algas tagasihoidlikult kodulinnas New Yorgis esinedes ja ise oma muusikat välja andes – kaks esimest albumit “11:11” ja “Songs” olid müügil vaid Spektori kontsertidel.

2004. aastal võttis Spektori oma tiiva alla Sire Records ning nende alt ilmunud album “Soviet Kitch” tõi lauljatarile hetkega üleilmse tuntuse. Järgnevad plaadistused “Begin to Hope” ja “Far” on samuti saanud nii publiku kui kriitikute soosiva vastuvõtu osaliseks ja suurendanud veelgi Spektori väga lojaalset fännikogukonda.

Käesoleval, “What We Saw from the Cheap Seats” tuuril on Spektori kontserdi erikülaliseks New Yorgist pärit laulja-lugudekirjutaja Only Son ehk Jack Dishel, kes on ühtlasi ka Regina Spektori abikaasa.
4. augustil Tallinnas Kadrioru lossi Lilleaias toimuva kontserdi piletid on alates neljapäevast, 27. juunist müügil Piletilevishinnaga 30-35€, esimesed 100 piletit hinnaga 25€!