Kuna Suubritanniast pärit Kindness pole varem Tallinnas esinenud ning paljudele on see nimi võõras, siis alustame tema tutvustamist viie lihtsa faktiga:

1. Kindness, kell päris nim on Adam Bainbridge, sai esmast tähelepanu enda töötlustega Ameerika rockbändi the Replacementsi loost "Swingin Time" ja briti hittsarja EastEndersi tunnusmeloodiast.
2. Mees valis enda projektile nimeks Kindness ehk lahkus, et protestida "nõme olla on lahe" suhtumise vastu, sest palju parem on olla avatud meelega ja ehe.
3. Adami vihastas välja väljaanne NME, kui see nimetas tema muusikat "sinisilmse valge poisi souli etteasteks".
4.  Kindness kuulub muusikute gruppi, kes peavad end "popmuusikuteks" ja armastavad üksteise albumitel üles astuda. Sinna seltskonda kuuluvad näiteks Dev Hynes, Solange, Sky Ferreira ja Keela ning ükshaaval on hakatud peavoolus produtsentide ja laulukirjutajatena populaarsust koguma. Nad kasutavad sõna popp, sest nimetades end popartistiks, pole sul vaja kunagi enda loomingut häbeneda.
5. Teda on suhteliselt keeruline artistinime järgi guugeldada ja see on ka tema eesmärgiks, sest tema sõnul on internet häiriv ja täis negatiivsust.