"Mõned neist on üpris head, rasked, energilised rockbändid, aga ma ei näe selles, mida nad ütlevad, väljakutset süsteemile. Nad on osa süsteemist, enamik neist. On muidugi erandeid. Green Day on teinud hea kriitilise albumi "American Idiot"," arvustas Smith viimase kahekümne aasta jooksul megabändideks saanud nimesid. "Rancid on teinud päris häid kriitilisi asju, aga nende lüürikas ja sõnumis ega käitumises pole midagi sellist, mis paneks sind mõtlema: „Vau, neil on tõesti midagi öelda!“ See pole päris tõeline protest," võttis Smith oma seisukoha kokku.

Veel rääkis Smith, et põhimõtteliselt esineb ta kord kolme päeva tagant, kuid mitte päriselt: "Alustasin seda aastat kuuenädalase tuuriga koos UK Subsiga ja ilma ühegi pausita. Siis olid mõned vabad päevad ja algas uus tuur. Vahel sõidan esinema üheks päevaks, vahel kuueks nädalaks. Ma ei pea täpset arvestust, kuidas see asi töötab."

End hitiga "Gary Gilmore's Eyes" muusikaajalukku kirjutanud mees rääkis, et üheksakümmend protsenti esinemisi teeb ta tänapäeval siiski soolokavaga. "Minu põhieesmärk on tuua oma laulud publikuni kõige lihtsamal ja otsesemal võimalikul moel. See võimaldab mul esitada enda salvestatud 300 loo hulgast mistahes lugusid. Võin neid mängida mistahes järjestuses, ükskõik kus, võin mängida väikeses pubis või suurel festivalil." Kuid ka vana arm ei roosteta: "Aeg-ajalt esinen bändiga, et seda tunnet taas kogeda, tean, et üks osa publikust eelistab selliseid esinemisi, nii et vahel teen seda."

Tallinnas saadab Smithi Soome ansambel Punk Lurex ning soojendavad JMKE ning Totally Obnoxious. Uksed kell 21.00, esimene bänd 21.30.