Bombillaze muusika on vürtsikas segu reggaest, bhangrast ja afropopist, millele omaltpoolt lisab värvi eestlaslikult põhjamaine ja seetõttu eriti tuline temperament. Kuna taoline kirglik muusika pimestab ja kütab kuumaks ka kõige hämaramal ja külmemal Eestimaa talvel, siis võetigi bändile nimeks Bombillaz (eesti k.: "elektripirnid"). Tuhanded fännid hüüavad ansamblit hellitlevalt ka Sunshine bändiks. Bombillaze pealtnäha lihtne sõnum - avastada endas ja kogu ümbritsevas maailmas just seda, mis elamise nauditavaks teeks - võib tihti viidata ka karmile sisemisele võitlusele kõige vastu, mis meie heaolu lämmatama kipub.

2007. aastal ilmunud debüütsingel "Raggamasta" ilmus kui ere komeet muusikataevasse ja pälvis sedavõrd palju tähelepanu, et värsket kodumaist muusikat alati propageeriv raadiokanal Raadio2 omistas sellele "Aasta demo" tiitli. Singlile järgnes mitu aastat sedavõrd tihedat kontserttegevust, et oma esimese täispika albumi "Uus usk" (Superbandiit Records) väljaandmisele jõudis Bombillaz alles 2010. aastal. Eelmise aasta lõpus sõlmiti vastastikuse abistamise pakt Elwood Muusikuga, mille tulemusena on peatselt oodata uut albumit ning muudki põnevat.

UB40 on 1978. aastal moodustatud reggae ansambel Birminghamist. Bändi on tegutsemisaja jooksul saatnud edu nii kodu- kui välismaal, tänaseks on UB40 müünud üle 70 miljoni albumi. Nende esimesed edetabeli vallutajad olid "Food for Thought", "Red Red Wine", "(I Can't Help) Falling in Love" ja "I Got You Babe".

Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Saku Suurhalli avatakse kell 19.00, kontsert algab 20.00.