Matisse & Sadko, mille moodustavad vennad Aleksandr ja Juri Parhomenko, on korduvalt koostööd teinud maailma number 1 DJ Martin Garrixiga. Nende ühised lood "Dragon", "Forever", "Break Through The Silence” ja “Together” on noppinud kõrgeid kohti edetabelitest. Samuti on mehed teiste seas stuudiot jaganud legendaarse DJ Tiėstoga ning neid peetakse elektoonilise muusika ringkondades kõrgelt hinnatud remixijateks. Duo on tänavu esinenud maailma olulisematel tantsumuusika sündmustel Tomorrowland ning Ultra Music Festival. Sel nädalal Hollandis aset leidval Amsterdam Dance Event festivalil jagab Matisse & Sadko lava koos selliste superstaaridega nagu Martin Garrix ja Nicky Romero.

Matisse & Sadkoga varemgi koos esinenud ning ka Kultuurikatlas üles astuv Kert Klaus ootab duoga taaskohtumist. “Energia, mida mehed lavalt publikusse suunavad on võimas. Matisse & Sadko juba teavad, kuidas terve saal ühes taktis tantsima panna. Sellel õhtul saab Kultuurikatlas kindlasti nautida head showd ja festivali fiilingut."

Tungevaag & Raaban on eestlaste poolt palavalt armastatud Norra-Rootsi DJ- ja produtsentide duo. Nende menukusest Eestis kõneleb fakt, et nad on palutud esinema igal aastal ka Weekend Festival Baltic pealavale. Mitmed meeste singlid on haaranud kodumaiste striimimiskeskkondade kõrgeimad poodiumikohad ning nende hetke hittlugu “All For Love” on vallutanud Eesti raadiojaamade tabelite tipud. 26. oktoobril ilmub Tungevaag & Raabani uus singel “Hey Baby”, mida esitletakse ka 10. novembril Tallinnas.

Power Hit Radio eetrihäälel ja Eesti populaarseimal DJ-l Andres Puusepal on duo kohta öelda ainult kiidusõnu. “Tungevaag & Raaban on kindlasti Power Hit Radio kuulajate seas üks populaarseimaid ja nõutumaid artiste. Mängin ka ise nende loomingut päris tihti enda settides ja need toovad alati tantsupõranda täis. Soovitan kindlasti kõigil tantsumuusika sõpradel 10. novembril Kultuurikatlas kohal olla!”

Lisaks Andres Puusepale ja Kert Klausile toetab 10. novembril Kultuurikatlas toimuval peol välisesinejaid menuka duo WATEVA liige Whogaux.