Mees ise ei osanud oma võidu peale esiti midagi kosta, aga siis kogus end ruttu. "Eks tuleb vaikselt oma asja ajada, laulda laule, millel on ilus viis ja sisu kah!" nentis ta elutargalt. "Aitäh Meelisele (Meelis Laido toim.), kes mu Saaremaalt ära tõi ja laulma pani!" tänas ta oma sõpra ja abistajat.

Ülivõidukas Laur, kes on kodukandis lausa ebajumala staatusse tõusnud tunnistas ka, et on viimase aasta jooksul ära õppinud selle, et oma nina ei ole vaja igale poole toppida. "Ma ausalt öeldes ei käigi väljas, nokitsen omaette, et mitte tähelepanu tõmmata," nohises ta tagasihoidlikult.

Kui Meelis Laido naljatles vahele, et muidu käib asi selles järjekorras, et kuulsus kõigepealt ja siis kõik muu, siis lisas Laur juurde: "Absoluutselt, kõigepealt kuulsus ja siis raha ja naised ka!" Ühtlasi tunnistas uustulnuk, et oli auhinnagala kutsest nõnda erutatud, et ei saanud nädal aega magada. Ühtlasi lubas ta ka, et täna saadud tunnustus ei jää viimaseks. "Küll ma varsti uuesti midagi teen, kui fännid nõuavad!"