Tommy Cashi muusikaga tutvus Simone, kui töötas Gazpromi jaoks Sotšis. "2015. aasta lõpul näitaks üks kolleeg Big Little' laulu "Give me your money" videot, kus oli ka Tommy ja see oli armastus esimesest silmapilgust," ütles Simone Publikule antud intervjuus. "Sel samal ajal ostsin ma ka endale oma esimese Žiguli," lisas ta.

Simone on 100% itaallane, sündinud ja kasvanud Taranto linnas, mis asub Itaalia "kannaosas". "Mu naine on kasahhi, vene ja ukraina päritolu. Tema tõttu ma olengi rohkem ida-euroopa kultuuriga kursis ja mulle on gopniku-stiil väga südamelähedane," kirjeldas Simone.

Erakogu

"See armastus sai alguse autodest ja elektroonikast ning jõudis kunsti, moe, arhitektuurini välja," rääkis insener, kes hetkel töötab Itaalia õlifirma heaks ning on eelnevalt tööalaselt olnud nii Kasahstanis, Venemaal, Dubais ja nüüd Egiptuses.

Oma lemmikuteks Tommy repertuaarist peab Simone siiski mehe värskeimat pala "Surf", eelkõige selle video tõttu. "Muidugi "Winaloto" on mu lemmik ning "Guez Whoz Back" on tihedalt selle kannul," lisas mees lõbusalt.

Laupäeval Rock Cafes aset leidev kontsert on esimene kord, mil Simone Tommy Cashi päriselus näeb. "Ma loodan temaga ka kohtuda, sest mul on talle väike kingitus üle anda," sõnas Simone lootusrikkalt.

Oma armastust Tommy vastu ei varja Simone sugugi. "Tommy on ida/nõukogude kitši täielik liider, isegi saadik. See kunstiliikumine muutub järjest julgemaks ja nähtavamaks, sest pikki aastaid püüeldi vaid lääne kultuuri poole, unustades, et tegelikult loodi ka idas palju märkimisväärselt kaunist," rääkis Simone.

"Tommy Cash on tõeline artist ning tema videod on kõik kunstiteosed," näitas Simone oma austust iidoli vastu.