Vanusepiiranguta kontserdi erikülaliseks on hetke kõige kuumem ja coolim kohalik naisartist Maian, kelle singel ”sinise leegiga” troonib nii raadiotes kui digikanalites.

Uudo ise on esitluskontsertide suhtes entusiasmi täis ja käib korralik eeltöö: ”Järgmisel laupäeval on Venuses oodata eriti muljetavaldava produktsiooniga kontserti. Oleme bändiga selleks õhtuks kokku panud eraldi kava, esitusele tuleb terve ”Sinule” album ja ka mõned superstaari saates kõlanud coverid. Oleme prooviruumis veetnud pikki tunde, et kava viimseni lihvida ja tuua publiku ette parim võimalik esitus.”

Eraldi selleks õhtuks on kokku pandud ka eriline heli- ja valguslahendus.

Maian kontserdi ootuses: “Soojendan Uudot, sest me oleme huvitav kontrast. Mina laulsin varem inglise keeles ja liikusin nüüd eestikeelse muusika juurde, mis võib-olla ühendab minu ja Uudo publikut veidi rohkem. Uudo uus plaat on mahe ja haarab kaasa nii raadios kui ka kodus kuulates, nii et arvan, et seetõttu tuleb ka kontsert lahe. Paljud lood on juba pähe jäänud ja saab kaasa jammida, tahaks loota, et sama käib ka mõningate minu lugude kohta. Tulge nautige ägedat kontserti!”

Uudo Sepa bändi koosseisu kuuluvad Eestis väga hinnatud muusikud:

Joonas Mattias Sarapuu (klahvpill) jääb oma energilise mängimisstiiliga juba kaugelt silma ja on ilmselt ka bändi üks stiilsemaid kujusid. Joonas ei karda avaldada oma arvamust ja on tänu sellele kohati ka bändi mõistuse hääl. Joonase lavaline olek on kindlasti üks põhjuseid, miks 15.12 Venusesse tulla!

Robert Vaigla (kitarr) paistab laval välja oma alati särava Colgate’I naeratuse ja veatu kitarrioskusega. Oma aastatepikkuse kogemusega on ta Uudo bändis asendamatu. Väga hea ümberkehastumisvõimega Robi on vastavalt olukorrale, kas väga hea huumorisoonega või vastupidi, väga konkreetne ja asjalik.

Heikko Remmel (basskitarr), kes oli varasemalt pigem tuntud kui andekas jazz-muusik, on hakanud ennast tänu Uudo bändile kiirelt väga koduselt tundma ka pop-muusikas. Heikko muusikalised teadmised tulevad kõigile kasuks prooviruumis samas on kõigile suur väärtus ka tema oskus õigel hetkel elu nautida…

Oliver Rõõmus (trummid) on kohati rahulik ja vaoshoitud, kuid õigel hetkel põhimõttekindel ja oma visiooniga ning mängib seega väga olulist rolli bändi tasakaalus. Samas võib Oliveri vahel laval tabada ka kolme triibuga Adi dressidega, see on üks tema kindlaid põhimõtteid, mida ei saa keegi kõigutada.

15.12 Club Venus ajakava:

Kell 20:00 avatakse uksed ning klubisse pääsevad kõik külalised, sõltumata vanusest.

* Korraldajad paluvad kaasa võtta dokument, kuna kontserdi ajal on avatud ka baar.

Kell 20.30 üks ja ainus MaianKell 21.00 Uudo Sepp BÄND
Kell 23:00 pääsevad klubisse külalised alates vanuses 21+.
Teine kontsert algab kell 01:00.

*Kahe kontserdi vahepeal klubi uksi kinni ei panda. Alla 21. a külalised peavad enne kella 23:00 lahkuma. Kui klient vanuses 21+ siseneb kell 20:00 siis tal on õigus jääda kogu ööks – ühe piletiga kaks Uudo Sepa kontserti!

Esitluskontserdi piletid on eelmüügis Piletilevis.