Nils Bernstein, Matador Records (USA)
“Ilma Tallinn Music Weekita poleks ma ilmselt iialgi teada saanud, et Tallinn on nii kaasaegne ja loominguliselt kirju. Olin rabatud Tallinn Music Weeki ideede, vestluste ja muusika tasemest.“

Guntars Racs, MicRec Publishing (LV):
“Aastaid olid Läti artistid välismaale suunatud tegevustes oma naabritest aktiivsemad. Kuid tänu Tallinn Music Weekile on siinne muusika ja muusikatööstus teinud suure hüppe ja tänaseks on Eesti selles vallas Baltimaade liider. Olla Tallinn Music Weekil tähendab olla kogu regiooni muusikaelu keskmes.”

Artemyi Troitsky, Vene kultuuriajakirjanik ja vabamõtleja:
“Tallinn Music Week on laitmatult korraldatud, informatiivne ja meelelahutuslik – tõeline Eesti kultuurielu teetähis. Nii mõnedki on püüdnud täita lünka üleoleva Lääne musabisnise ja müstilise Ida-Euroopa turu vahel, ent TMW ainsana on sellega edukalt toime tulnud. Festivali inspireeriv atmosfäär, suurepärased klubid, aktiivne kohalik skene ja asjatundlik esinejate valik ei valmista kunagi pettumust. Kirsiks tordil on Põhja-Euroopa cool’i kehastus Tallinn ise.”

Juha Kyyrö, Fullsteam (Soome):
“Tallinn Music Weekil viibides tundub nagu Tallinn oleks uus Berliin. Kõik on kohal, kõik sujub, kõik on lihtsalt võrratu.”

Søren B Kristensen, ansambli Get Your Gun manager (Taani):
“Kui Eesti tahab end brändida loomingulise ja vabameelse maana, siis Tallinn Music Week on selle parimaks näiteks. See festival on kujunenud üheks põnevaimaks muusikasündmuseks Euroopas. Olen siin igal aastal midagi suurt avastanud.”