Pärli uueks lauljannaks sai otsingute järel Merlin Purge. 21-aastane neiu, kel kogmus nii Eesti Laulu lavalaudadelt Super Hot Cosmos Blues Bandi taustalauljana kui end kitarril saates ja esinedes arvukates Eestimaa paikades. Uue väljakutse ja Pärliga liitumise kohta arvab Purge, et koostöö saab olema põnev. “Selle nimel ma siiani tööd teinud olengi, et mind märgataks,” on ta siiralt rõõmus, et saab nüüd Pärliga muusikat teha.

Bändi looja ja eestvedaja Tarvo Valm on samuti elevil: “Mul on hea meel, et Merlini leidsime ja Pärl saab taas tegutsema hakata uue hooga! Suvi on ju tulemas ja on ainult tore, kui kodumaine muusikamaastik muutub kirevamaks nagu loodus aknataga.”

Valm sõnab, et uue looga soovib ta öelda, et inimene ei tohiks pidevalt teiste elu elades unustada iseend: “Tihti kuulame liialt palju, mida teised räägivad ja arvavad. Kõik algab tegelikult ikka meist enesest ja see peaks meeles püsima igapäevakeerises tormates. Headus peab võitma, aga see võiks juhtuda kohe, mitte alles siis, kui pea kõik on kannatanud saanud ja paljud seda headust tunda ei saagi!”

2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, kus veidi ka kantrit ja bluesilikku uima ning mille tekstid on humoorikad ning muusika paneb puusa nõksuma igas vanuses kodumaisel publikul. Lisaks Merlin Purgele annavad Pärlile muusikalist helki The Suni, Val Tvoari ja Soul Throweri ridades mängiv Tarvo Valm trummidel ja sõbrad muusikud Silver Suu kitarril ja Joel Berg basskitarril.

Pärli tegemistega saab kursis olla ansambli Facebooki vahendusel.