"Kutsusime Curly Stringsi Viljandi Vibesi sessioonile, sest nad on Eesti muusikaskeene absoluutne tipp ja lisaks nad on ju alguse saanud Viljandist. Nad on vaieldamatult üks parimaid live-bände Eestis," põhjendas bändivalikut Viljandi Vibes kommunikatsioonijuht Siim Ammon. "Kuulsin seda lugu esimest korda suvel Seto folgil ja see jäi kohe meelde Taaveti vokaali ja unenäoliste laulusõnade pärast," lisas projektijuht Linda Liis Eek.

Hoolimata bändi ülitihedast graafikust oli Curly Strings kiiresti nõus Viljandi Vibesi sessioonile tulema, sest Eeva Talsi sõnul meeldib neile koos akustiliselt mängida. Just siis tuleb kõik korraga ja päriselt ja alati isemoodi välja. "Oleme ka varem mõnel sarnasel sessioonil osalenud ja mulle väga meeldib neid videosid vaadata. Me ootasime juba ammu Eestis sellist akustiliste sessioonide tegijat," põhjendas koostööd Villu Talsi.

Viljandi Vibes on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia tudengite loodud akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Curly Strings on juba nende neljas avaldatud video ning uute ja juba tuntud artistide jäädvustamisega plaanitakse jätkata ka edaspidi.

Lugu "Miraaž" on pärit Curly Stringsi eelmisel aastal ilmunud EP’lt "Elumäng".