Lavale astuvad Elephants From Neptune, I Wear* Experiment, Púr Múdd ja Sibyl Vane. Festivalipäeva esimeses pooles annab suvise unplugged kontserdi Uku Suviste ning üle pikkade aastate naaseb lavale Kohila kohalik kollektiiv Kadi Toom & Stele, mis tähistab oma 25. sünnipäeva ja milles Toom alustas oma lauljateed, olles vaid 11-aastane.

Hiphop scene esindajana saabub Kaparockile Reket ning festivaliõhtu lõpetab legendaarne Singer Vinger.

Kaparockil kuuleb hulgaliselt artistide värskemat loomingut – nii esineb ansambel Sibyl Vane Kohilas oma aprillis ilmuva värske albumi promotuuri raames, mis viib Pärnust pärit alternatiivroki trio ka Lätti ja Leetu.

Festivali päevajuhtideks on 8-aastane Otto Samuel ja 6-aastane Aksel. Kahest vennast vanem on lavalaudadel juba karastunud mees – ta on juhatanud sisse Jazzkaare lastekontserte ja andnud üle auhindu Eesti Muusikaauhindade galal.

17. korda toimuv festival Kaparock leiab aset Raplamaal, vaid 30 km kaugusel Tallinnast ning sinna pääseb ka bussi ja rongiga. Kaparocki väravad avatakse kell 14 ning enne südaööd toimub kokku 11 kontserti. Pärast festivalipäeva lõppu pääseb Tallinna festivali eribussiga. Eelmisel aastal külastas Kaparocki ligi 3000 inimest üle kogu Eesti.

Lisainfot, täpse ajakava ning esinejaterivi leiab festivali kodulehelt www.kaparock.ee